Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jazzeri iznenadili Thunder

Sinoæ su najbolju utakmicu veèeri odigrali Utah Jazz i Oklahoma City Thunder, u Oklahoma City Areni. Završilo je neoèekivanom, uvjerljivom pobjedom Jazzera 120-99.

Utah Jazz je fantastiènom igrom razbio Thunder u svakom pogledu igre, te su veæ nakon prve èetvrtine imali prednost 27-23. Prednost je dalje i dalje rasla, ponajprije zbog lakih poena koje su postizali visoki igraèi Paul Millsap i Al Jefferson, na asistencije raspoloženog Derona Williamsa. U drugom poluvremenu je Utah igrala sa blagom koènicom, no prednost nije pala, bez obzira na pokušaje Oklahome, koja je u jednom trenutku došla na 13 koševa razlike, no to je bilo kratkog roka, i Utah je opet vratila prednost i ubilježila maestralnu pobjedu od 21 košem razlike. Slobodno se može reæi da je ovo jedna od najboljih predstava jedne ekipe ove sezone, uz onu Miami Heata koji je zgazio Orlando Magic rezultatom 96-70.

Èitava ekipa Jazza je odigrala besprijekorno u oba smjera. Voða ekipe Deron Williams je odigrao utakmicu sa double-double uèinkom, 16 koševa i 15 asistencija. Millsap i Jefferson su ubilježili double-double uèinak. Millsap je dao 30 koševa uz 16 skokova, a Jefferson je dodao 23 koša i 10 skokova. Jazz æe razveseliti dobra igra C.J. Milesa, koji je sa klupe dao 21 koš. Kod domaæina su najbolje odigrali voðe momèadi, Kevin Durant(28 koševa), Russell Westbrook(22 koša, 5 asistencija) i Jeff Green(17 koševa, 9 skokova).

Ljudi su rekli svašta loše o našoj ekipi, ali smo ih negirali ovom utakmicom. Dokazali smo da možemo igrati dobar napad i dobru obranu, i da možemo preokrenuti utakmicu u svom smjeru”, rekao je najbolji pojedinac utakmice Millsap. “Jednostavno nismo odigrali dovoljno dobro, nismo ih mogli zaustaviti, i izgubili smo kontrolu”, je izjavio Westbrook.

Ovom pobjedom je Utah došla na 1-2, a Oklahoma na 2-1. Sljedeæu utakmicu Utah ugošæuje Toronto, a Oklahoma ide u LA protiv Clippersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE