Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jedna od najvećih zvijezda američke reprezentacije otkazala nastup u Kini

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država najavila je pohod na titulu svjetskih prvaka ove godine. Mundobasket će se održati u rujnu u kini, a ‘Ameri’ su najavili da će na Daleki istok putovati sa sedmoricom All-Star igrača. Međutim, jedan je otpao.

Kako prenose američki mediji, od nastupa u Kini odustao je Anthony Davis, novopečeni centar Los Angeles Lakersa. 26-godišnjak je odlučio pripremiti se ovog  ljeta za nadolazeću sezonu s Lakersima, stoga je poručio izborniku Greggu Popovichu da ne računa na njega.

Ipak, dodaje Chris Haynes iz Yahoo Sportsa, da Davis nije odustao od nastupa sa SAD-om  na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, a u svojim vitrinama već ima zlata sa Olimpijade iz Londona 2012. godine i Svjetskog prvenstva 2014.

Ostatak momčadi koji će predstavljati SAD u Kini su Harrison Barnes, Eric Gordon, Damian Lillard, CJ McCollum, Jayson Tatum, Bradley Beal, James Harden, Brook Lopez, Khris Middleton, PJ Tucker, Tobias Harris, Kevin Love, Paul Millsap, Myles Turner, Andre Drummond, Kyle Kuzma, Kyle Lowry, Donovan Mitchell i Kemba Walker.

Mundobasket počinje 31. kolovoza i traje do 15. rujna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE