Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jedna utakmica suspenzije za Carmela Anthonyja

Čelnici NBA lige odlučili su suspendirati zvijezdu New York Knicksa, Carmela Anthonyja, na jednu utakmicu, zbog pokušaja sukoba s Kevinom Garnettom tijekom i nakon utakmice Knicksa i Celticsa.

U službenom priopćenju stoji kako je Anthony kažnjen zbog pokušaja sukoba s Garnettom nakon završetka utakmice. I tijekom utakmice njih su dvojica imali nekoliko verbalnih obračuna, a nakon završetka susreta Anthony je pokušao doći do Garnetta u svlačionici Celticsa, ali u tome ga je spriječilo osoblje dvorane. Zatim je pričekao Garnetta i pred autobusom Bostona, ali ni ovdje nije došlo do njihovog susreta.

Anthony je rekao kako je samo želio razgovarati s Garnettom, no čelnici lige očito smatraju da je Anthony imao i neke druge namjere, tako da su odlučili dodijeliti mu jednu utakmicu suspenzije. Osim što neće igrati večeras protiv Indiana Pacersa, Anthony će ostati i bez oko 180.000 dolara, jer neće dobiti novac za tu propuštenu utakmicu.

“Neprihvatljivo je da se igrač pokuša obračunati s protivnikom nakon utakmice”, izjavio je Stu Jackson, izvršni predsjednik košarkaških operacija NBA lige. “Carmelo Anthony pokušao je obračunati se s Kevinom Garnettom nekoliko puta nakon utakmice te smo ga odlučili suspendirati na jednu utakmicu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE