Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jeff Bower produžio ugovor s Pistonsima

Kako javlja ugledni NBA kolumnista i novinar  Adrian Wojnarowski, Jeff Bower postigao je dogovor o produženju suradnje s Detroit Pistonsima da ostane na mjestu GM-a.

Jeff je radio kao pomoćnik Stanu Van Gundyju, bio mu je desna ruka od kad je Stan postao prvi trener Pistonsa i direktor košarkaških operacija. Ova mu je godina bila završna u ugovoru, te je sada dogovorio nastavak suradnje do ljeta 2018. godine. Pedesetpetogodišnji Jeff se posebno istakao kao pomagač u pregovorima Detroit Pistonsa prilikom dovođenja Reggieja Jacksona tijekom trade deadlinea 2014.godine i Tobiasa Harrisa tijekom trade deadlinea ove godine.

Postao je poznat kao GM New Orleans Hornetsa u kojima je radio u dva mandata, prvi od 2001-2003. godine i 2005-2010. Godine. Poslije Hornetsa, a danas Pelicansa, radio je u sezoni 2013-2014. godine kao prvi trener Marist Collegea. U ljeto 2014. godine dolazi u Pistonse i pridružuje se Stanu Van Gundyju. Zajedno su Pistonse već u drugoj godini doveli do playoffa, gdje je Detroit kao što je poznato ispao od Clevelanda s 4-0. To je Detroitu bio povratak u playoff  nakon sedam sušnih godina. Nema sumnje da će njih dvojica zajedno na draftu i ljetnoj tržnici povući prave poteze ne bi li Detroit postao bolji i uspješniji nego što je to dosad bio.

Latest Posts

NE PROPUSTITE