Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jeff Green produžio vjernost Bostonu

Boston Celticsi konaèno su postigli dogovor s Jeffom Greenom, svojim zaštiæenim slobodnim igraèem. Veæ su nekoliko dana bili u pregovorima oko dužine i iznosa ugovora te su konaèno uspjeli dogovoriti sve uvjete suradnje.

Green æe 11. srpnja, kada NBA liga dopušta potpisivanje ugovora, potpisati novu èetverogodišnji ugovor vrijedan 36 milijuna dolara. Prije par dana spominjao se iznos od 40 milijuna, koji æe ipak biti nešto manji.

Boston je tako nakon Kevina Garnetta i Brandona Bassa uspio saèuvati u ekipi i Greena koji je propustio cijelu prošlu sezonu zbog problema sa srcem. Ipak, nisu svi slobodni igraèi odluèili ostati u Bostonu, Ray Allen nije donio istu odluku kao Garnett, Bass i Green te æe od sljedeæe sezone igrati za velikog rivala Bostona, Miami Heat. Boston se veæ osigurao na taj potez Allena te je dogovorio suradnju s bivšim igraèem Dallas Mavericksa Jasonom Terryjem. Takoðer možemo spomenuti i kako Greg Stiemsma ima nekoliko ponuda na stolu te je njegov ostanak u Bostonu pod znakom upitnika.

Iako su dogovorili suradnju s Terryjem, Boston je još uvijek zainteresiran i za dovoðenje O.J. Mayoa.

Green je do sada za Boston odigrao samo 26 utakmica tijekom kojih je postizao 9,8 poena i 3,3 skoka, što su mu najlošije brojke u karijeri, no ukoliko bude zdrav i spreman za sljedeæu sezonu sigurno æe biti bliže brojkama koje je ostvarivao u dresu Oklahoma City Thundera, kada je prosjeèno postizao 15 poena i hvatao 5,8 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE