Tuesday, December 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Jeff Teague: Pobjeđujemo u utakmici broj četiri

Branioci naslova Cleveland Cavaliersi večeras igraju utakmicu broj četiri protiv rivala iz Indianapolisa, Indiana Pacersa. Rezultat u seriji je 3-0 u korist ekipe iz Clevelanda iako su Pacersi bili ravnopravan protivnik.

- Advertisement -

Naime, tijekom trećeg susreta, Pacersi su prokockali prednost od 26 poena razlike, dok je LeBron James na svoja leđa stavio Cavse i vodio ih do ogromne prednosti od 3-0. Playmaker Indiane, Jeff Teague protiv LeBrona je igrao u 11 playoff susreta gdje je upisao svih 11 poraza, ali pred večerašnji susret ima drugačije mišljenje:

“Sada igramo za ponos. Kao zajednica volimo se natjecati i vjerujemo jedni drugima. Tako da nećemo dopustiti da budemo pometeni s 4-0 protiv Cavse.”

U tri susreta Pacersi su poraženi s jedan razlike u prvom, šest razlike i drugom te u pomenutom trećem meču s pet poena nakon velikog vodstva u većem djelu susreta. S druge strane, Cavsi su pokazali da mogu biti ranjivi te nam ostaje da vidimo hoće li Teague ostati bez pobjede protiv Jamesa u doigravanju.

- Advertisement -

Susret počinje u 19:00 h po srednjoeuropskom vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE