Sunday, April 21, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jeff Teague: Pobjeđujemo u utakmici broj četiri

Branioci naslova Cleveland Cavaliersi večeras igraju utakmicu broj četiri protiv rivala iz Indianapolisa, Indiana Pacersa. Rezultat u seriji je 3-0 u korist ekipe iz Clevelanda iako su Pacersi bili ravnopravan protivnik.

Naime, tijekom trećeg susreta, Pacersi su prokockali prednost od 26 poena razlike, dok je LeBron James na svoja leđa stavio Cavse i vodio ih do ogromne prednosti od 3-0. Playmaker Indiane, Jeff Teague protiv LeBrona je igrao u 11 playoff susreta gdje je upisao svih 11 poraza, ali pred večerašnji susret ima drugačije mišljenje:

“Sada igramo za ponos. Kao zajednica volimo se natjecati i vjerujemo jedni drugima. Tako da nećemo dopustiti da budemo pometeni s 4-0 protiv Cavse.”

U tri susreta Pacersi su poraženi s jedan razlike u prvom, šest razlike i drugom te u pomenutom trećem meču s pet poena nakon velikog vodstva u većem djelu susreta. S druge strane, Cavsi su pokazali da mogu biti ranjivi te nam ostaje da vidimo hoće li Teague ostati bez pobjede protiv Jamesa u doigravanju.

Susret počinje u 19:00 h po srednjoeuropskom vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE