Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Al Jefferson i Donatas Motiejunas u problemima s ozljedama

Al Jefferson i Donatas Motiejunas su nova dva ozlijeđena igrača na popisima Hornetsa odnosno Rocketsa. Dok je u slučaju Motiejunasa to poprilično jednostavno (Latvijac će izostati tjedan-dva zbog bolova u leđima), kod Big Ala je situacija kompleksnija. On je prije dva tjedna osjetio bol u području koljena/lista te je pauzirao jednu utakmicu. Charlotte Hornetsi su od tada s njim na omjeru od jedne pobjede i pet poraza.

Jefferson je u tih šest utakmica na prosjecima od 15,3 poena i 7,3 skoka. Trener Steve Clifford je komentirao novonastalu situaciju za The Charlotte Observer:

„Al neće biti 100 posto spreman do kraja sezone. Jednostavno nije.“

Nevolja je što su Hornetsi u borbi za doigravanje i ova ozljeda će zasigurno naštetiti njihovim ambicijama. Pacersi i Netsi su u istom položaju, ali imaju nešto bolju situaciju s ozljedama. Bismack Biyombo i Cody Zeller mogu uskočiti i pomoći iako će teško biti nadoknaditi poene iz posta koji su toliko bitni za Charlotte.

Sa zanimanjem treba pratiti situaciju oko Big Ala (sinoć u pobjedi protiv Hawksa odigrao 17 minuta i zabio 2 poena) i koliko će zapravo ona uzeti danka ambicijama Hornetsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE