Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jefferson: Nitko ne može pobijediti Spurse

Noæas se igra èetvrta utakmica serije Utah Jazz – San Antonio Spurs a ponajbolji igraè Jazzera Al Jefferson otvoreno je priznao svoju oduševljenost ekipom iz San Antonija. Možda je ipak trebao prièekati da završi serija jer Jazzeri još uvijek nisu ispali iz doigravanja, iako se èini da æe se to dogoditi uskoro.

Nakon dvije pobjede na domaæem parketu Spursi su u subotu slavili i u Salt Lake Cityju, a svaki puta pobijedili su s više od 10 poena prednosti, a ta razlika je u drugoj utakmici iznosila èak 31 poen. Centar Jazzera smatra kako Spurse neæe nitko uspjeti zaustaviti do kraja doigravanja.

“Mislim da igramo protiv ekipe koja je na vrhuncu forme i svojih moguænosti. Ne vidim nikoga tko bi ih mogao pobijediti”, izjavio je Jefferson nakon juèerašnjeg treninga te još dodao: “Trenutno oni jednostavno igraju sjajno. Nikada nisam vidio nešto takvo.”

Jefferson je impresioniran igrom svojih veèerašnjih protivnika, kao i svi ostali koji su pratili Spurse ove sezone u utakmicama doigravanja i regularnog dijela sezone. Timskom igrom u kojoj svatko ima svoju ulogu uspjeli su osvojiti prvo mjesto Zapada u regularnom dijelu sezone i oèito je da se ne žele na tome zaustaviti veæ da jurišaju do kraja. Utah ih u tome neæe zaustaviti, a pitanje je može li to uèiniti netko drugi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE