Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jennings zaradio mjesto u poèetnoj petorci

Trener Milwaukee Bucksa, Scott Skiles, odluèio je starnu poziciju razigravaèa dodijeliti rookie igraèu Brandonu Jenningsu, umjesto veterana Lukea Ridnoura.

“Mislim da su obojica igraèa igrali odlièno u predsezoni,” rekao je Skiles za Milwaukee Sentinel. “To je jednostavno moja odluka. Kada sam razgovarao sa Ridnourom o tome, nisam mu mogao nabrojati pet razloga za tu odluku. Odluèio sam dati Jenningsu mjesto u poèetnoj petorci i vidjeti što æe se dogoditi. Dalje æe ovisiti o njegovoj igri i ostalim stvarima.”

Jennings je bio 10. izbor drafta u lipnju, i iako je uoèi drafta zvuèao vrlo samouvjereno, uoèi svoje prve NBA utakmice priznao je da je malo nervozan.

“Uzbuðen sam, ali i nervozan, kao što bi svi novaci trebali biti,” rekao je Jennings. “Moram samo izaæi na teren, voditi momèad i ostati smiren. Pomoglo mi je što sam u predsezoni igrao u poèetnoj petorci. Veèina igraèa ne uhvati ritam prve tri minute igre. Ja se moram odmah uigrati i pokrenuti Michaela Redda i Andrewa Boguta.”

Andrew Bogut, centar Bucksa, smatra da je Jennings spreman za ulogu startera.

“Spreman je koliko to može biti,” kaže Bogut. “Igrao je u NBA ligi samo tri tjedna. Je li spreman dominirati u NBA utakmici? Vjerojatno nije. Ali to nije ni potrebno s obzirom na momke koji igraju s njim. Mora samo biti solidan razigravaè, kretati loptu i pogoditi otvorene šuteve. Zato smo ga izabrali na draftu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE