Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jennings: Razmišljam o odlasku na veæe tržište!

Zvijezda Milwaukee Bucksa Brandon Jennings u razgovoru s amerièkim medijima progovorio je o svojim planovima u vezi nastavka svoje karijere u NBA ligi, te o moguæem napuštanju Milwaukeeja.

”Znam da se vrijeme moju odluke bliži i još uvijek imam sve opcije otvorene. Iako mislim da bi bilo bolje otiæi u neki grad koji ima veæe tržište.”

22-godišnji razigravaè porijeklom iz Comptona na ljeto nakon završetka tekuæe sezone ima priliku potpisati dugogodišnji ugovor s Bucksima, no po njegovim razmišljanjima èini se kako do tog neæe doæi iako on kaže da još nije donio svoju odluku.

”Ne kažem da neæu produljiti ugovor s Bucksima, no ne kažem ni da hoæu. Rekao sam vam, imam sve opcije otvorene. Moja odluka neæe imati veze s gradom Milwaukeeijem ili neèim sliènim samo zato što sam ovdje zapoèeo svoju NBA karijeru. Ovdje su mi se dogodile samo dobre stvari. Trener Scott Skiles i GM John Hammond su se uvijek dobro odnosili prema meni. Radi se o tome da sam poèeo shvaæati kako funkcionira posao oko košarke.”

Jennings je kvalitetan mladi organizator igre koji kad ga krene može uništiti svaku NBA ekipu zbog toga što nema savjesti i ne razmišlja o promašajima, kao što je to dokazao protiv Miamija kada ih je tricama uništio u posljednjoj èetvrtini i donio Bucksima pobjedu.

Ovo mu je statistièki i najbolja sezona u kratkoj karijeri gdje prosjeèno zabija 18,9 poena uz 43 % šuta (najviše u karijeri), 5,3 asistencija, 3,3 skoka i 1,6 ukradenom loptom po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE