Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jeremy Lin: “Osjećam se kao da sam dotakao dno”

Popis slobodnih igrača sve je manji i manji, no opet postoji nekolicina NBA veterana bez ekipe. U prvi red idu Faried, Livingston, Igoudala, JR Smith i Jeremy Lin. Popularni Linsanity uzeo je prsten s Raptorsima, no u playoffu nije imao gotovo nikakvu ulogu. Doveden je kao backup opcija, a kako je sezona odmicala imao je sve manje i manje minuta. Trenutno niti jedna ekipa nije zainteresiran za njega, a za Lina je to veliko razočaranje.

Čini mi se kao da sam dotakao dno. Ovo razdoblje je izuzetno teško za mene, jer čini mi se da je NBA Liga odustala od mene, izjadao se Lin.

Lin se isključivo na temelju svog rada i zalaganja probio u Ligi. Sjećamo se njegovog booma s Knicksima, kada je zaludio Ligu. Nakon toga imao je bitne uloge u Rocketsima i Lakersima, a većinu vremena provedenog u Netsima je bio povrijeđen. Počeo se vraćati u staru formu u Hawksima, no Jastrebi su mlada ekipa i Lin im kao veteran nije bio potreban. U Raptorsima je dobijao nešto sitne prilike, a barem ima satisfakciju u prstenu.

Posljednja ponuda koju je Lin dobio bila je od CSKA. Zasada se nije odlučio na odlazak “preko bare”, a moguće je čak i da ode završiti karijeru u domovini. Nedavno je rekao kako bi se volio okušati u Azijskom prvenstvu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE