Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jerry Sloan se vraća u Utah Jazz

Jerry Sloan se vraća u klub gdje je proveo toliko godina kao glavni trener. Čelnici Utah Jazza su doveli Sloana natrag u klub, a obnašat će dužnost savjetnika, ili originalno “senior basketball advisor”.

Što to znači? Sloan će u klubu procjenjivati mlade talente (prije svega na treninzima prije drafta i u ljetnoj ligi), malo će skautirati i pomagati trenutnom glavnom treneru Jazza Tyronu Corbinu.

“U mojoj novoj ulozi s klubom ću dati sve od sebe da pomognem treneru Corbinu i da budem od pomoći u košarkaškim poslovima. Želio bih zahvaliti obitelji Miller na pruženoj prilici, sretan sam što sam opet dio organizacije”, rekao je Sloan.

Na povratak Sloana u klub se osvrnuo i trener Corbin: “Drago mi je što će Jerry nastaviti raditi u našoj organizaciji. Puno ćemo dobiti njegovim bogatim iskustvom. Veselim se njegovim budućim poslovima.”

Prisjetimo se, Sloan je bio trener Utah Jazza čak 23 godine, a 19 puta ih je odveo u doigravanje. Do naslova je najbliže došao u legendarnim uzastopnim finalima protiv Chicago Bullsa, a bez prstena je ostao jer se našao u eri najvećega, Michaela Jordana. Njegovo mjesto je preuzeo već spomenuti Tyron Corbin prije dvije godine kada je Sloan na pola sezone dao otkaz.

Latest Posts

NE PROPUSTITE