Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jerry Sloan daje otkaz u Utahu

Tek koji dan nakon što je potpisao jednogodišnje produljenje ugovora s NBA klubom Utah Jazz, na èijoj klupi sjedi 23. uzastopnu sezonu, Jerry Sloan podnijet æe ostavku u kasnijim satima èetvrtka.

Vijest prenosi službena internetska stranica najjaèe košarkaške lige svijeta pozivajuæi se na napise iz Deseret Newsa, najstarijeg dnevnika iz savezne amerièke države u kojoj je klub iz Salt Lake Cityja.

Cijela prièa veže se uz poraz u utakmici protiv Chicago Bullsa kojeg je Jazz pretrpio u srijedu. Bio je to deseti poraz u posljednjih èetrnaest utakmica Sloanove momèadi, a ono što je bilo neobièno uslijedilo je pred press-konferenciju. Naime, Sloan iste obièava pohoditi desetak minuta nakon posljednjeg suèevog zvižduka, što ovaj puta nije bio sluèaj buduæi da se pola sata zadržao u razgovoru s generalnim menadžerom kluba Kevinom O’Connorom.

Dodajmo da je Sloanovo voðenje momèadi nedavno kritizirao All-Star braniè kluba Deron Williams, što nikako ne može iæi na ruku treneru koji je s “džezerima” ostvario omjer 1221-803 (60.3%). Jedini je trener u NBA ligi koji je ostvario tisuæu pobjeda vodeæi sastav jednog NBA kluba.

Latest Posts

NE PROPUSTITE