Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Jerryd Bayless: “Èast mi je primiti nagradu za MVP-a”

Donosimo vam intervju s najkorisnijim igraèem T-Mobile Ljetne NBA lige, Jerrydom Baylessom.

Èestitamo na nagradi najboljeg novaka ovogodišnje T-Mobile Ljetne lige. Gledajuæi kroz ovaj tjedan, kakav je bio Vaš mentalitet pred dolazak u Vegas i kako Vas je zadovoljila ova nagrada?

Jerryd: “Bilo je to dobro iskustvo. Želio sam ovdje doæi pobijediti utakmice, ali takoðer postati bolji igraè individualno, a i upoznati suigraèe iz Portlanda bolje. Mislim da sam to i uèinio. Pobjedili smo u 3 i izgubili u 2. Sada kreæemo dalje i pripremamo se za regularni dio sezone.”

Vraæajuæi se na posljednju utakmicu s Phoenixom… Mislim da je to nešto što æete pamtiti kroz cjeli život – 17 poena u 4. èetvrtini. Vi ste gubili 14 razlike, a Vi ste i dalje pritiskali i ostali samouvjereni.

Jerryd: “To se zove nikada ne odustati. Nikada ne smiješ odustajati. To je nešto što æu uvijek èiniti. Kakva god bila situacija, ja nikada neæu odustati. Uvijek æu se nastaviti truditi kao što sam uèinio te noæi.”

Kako je Vaša ruka danas?

Jerryd: “U redu. Malo je istegnuta, ali sve je u redu.”
(Bayless nije igrao u nedjelju zbog ozljede ruke.)

Što Vam se toèno dogodilo?

Jerryd: “Nisam siguran. Samo znam da je dobro istegnuta.”
Kako Ste saznali da ste izabrani u drugu momèad reprezentacije SAD-a? Kako Ste se osjeæali?

Jerryd: “Treneri su mi javili i to je velika èast. Biti od pomoæi svojoj zemlji – na neki naèin jer zapravo pomažem glavnoj selekciji. Mi æemo biti tu uz njih i pomoæi im da doðu do zlata. Uèinit æemo sve samo da im pomognemo.”

Ovaj tjedan Ste igrali protiv NBA igraèa, ali sljedeæi tjedan æete igrati protiv NBA superzvijezda poput Kobea, Carmela i ostali. Za Vas osobno, kako æe to pomoæi Vama u Vašoj karijeri?

Jerryd: “To je još jedna lekcija i iskustvo za mene. Pokušati æu iscrpiti iz toga što je više moguæe. Pokušati æu nauèiti njihove trikove kojima izbace protivnike iz ravnoteže te se dovedu u poziciju za koš ili asistenciju. Pokušat æu od tih svih informacija napredovati što je više moguæe.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE