Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jezgra Bullsa ignorira trenera Hoiberga

Ekipa Chicago Bullsa nalazi se u borbi za mjesto koje vodi u doigravanje istočne konferencije. Trenutno su na omjeru 32-36 i nalaze se na desetom mjestu. Od svih konkurentnih momčadi za posljednje tri pozicije za doigravanje, po svemu sudeći Bullsi imaju najviše problema u svom taboru.

Informacije koje su procurile prenose kako glavni igrači Bullsa, Jimmy Butler, Dwayne Wade i Rajon Rondo nisu baš u dobrim odnosima s trenerom Fredom Hoibergom.

„Postoje pretpostavke da Butler nije baš u dobrim odnosima s Hoibergom. U biti kako prenose izvori iz svlačionice Bullsa, događaju se situacije kada Rondo, Butler i Wade ignoriraju akcije Hoiberga“, javljaju izvor te prenose sljedeće:

„Kada Fred pozove akciju s klupe, Rondo to uopće ne uzima u obzir, apsolutno ignorira. Zatim to isto čine i Wade i Butler. Zaista je teška situacija.“

Opće poznato je činjenica kakve odnose je Rondo imao sa svojim prethodnim trenerima, Wade je pred mirovinu i vjerojatno bojkotu loše partije, dok čitava situacija oko Butlera je totalno ne jasna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE