Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Jim Buss: Kobe bi se mogao vratiti u predsezoni

Stanje u Los Angeles Lakersima nije idealno, te ih nakon odlaska Dwighta Howarda čeka vrlo teška sezona. U sastavu za sljedeću sezonu nema velikih imena kao prošlih godina, tu su tek Steve Nash i Pau Gasol, klasni igrači koji ipak zbog svojih godina više ne igraju na onoj razini s kojom su stekli svoj status i ugled u ligi. No ipak, tu je još uvijek Kobe Bryant koji se vraća nakon ozljede Ahilove tetive koju je zadobio pred kraj sezone.

- Advertisement -

Sam Kobe je rekao kako očekuje da će se vratiti odmah u prvoj utakmici sezone, a to od njega očekuje i vodstvo momčadi. Dapače, Jim Buss je za NBA TV izjavio da Crnu Mambu očekuje već u predsezoni.

“Pa, ovdje smo u Vegasu, i ja sam spreman staviti velike novce na to da će se taj čovjek vratiti u predsezoni”, rekao je dopredsjednik Lakersa za vrijeme utakmice Ljetne lige između njegovih Lakersa i Milwaukee Bucksa.

“On se zna brinuti o svom tijelu i neće se žuriti nazad samo da se vrati i dokaže da može. Vratit će se kad će biti spreman. On je mašina. Vratit će se do početka sezone. Ne vjerujem koliko je napredovao već do sad.”

- Advertisement -

Kobe je poznat kao jedan od najizdržljivijih igrača u povijesti lige, igrač kojeg ozljede prsta, koljena ili bilo čega drugog nisu mogle zaustaviti da na terenu ostavi srce i napravi sve što može kako bi njegovi Lakersi pobijedili. No, činjenica je da se radi o ozljedi koja zahtijeva 6 do 9 mjeseci pauziranja. Ako bi se Kobe zaista vratio 6 mjeseci nakon ozljede, to bi bilo tijekom trening kampa.

Više ćemo znati za otprilike dva mjeseca kada se otvore trening kampovi i kada će i sam Kobe znati više o svom stanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE