Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jim Buss: Kobe bi se mogao vratiti u predsezoni

Stanje u Los Angeles Lakersima nije idealno, te ih nakon odlaska Dwighta Howarda čeka vrlo teška sezona. U sastavu za sljedeću sezonu nema velikih imena kao prošlih godina, tu su tek Steve Nash i Pau Gasol, klasni igrači koji ipak zbog svojih godina više ne igraju na onoj razini s kojom su stekli svoj status i ugled u ligi. No ipak, tu je još uvijek Kobe Bryant koji se vraća nakon ozljede Ahilove tetive koju je zadobio pred kraj sezone.

Sam Kobe je rekao kako očekuje da će se vratiti odmah u prvoj utakmici sezone, a to od njega očekuje i vodstvo momčadi. Dapače, Jim Buss je za NBA TV izjavio da Crnu Mambu očekuje već u predsezoni.

“Pa, ovdje smo u Vegasu, i ja sam spreman staviti velike novce na to da će se taj čovjek vratiti u predsezoni”, rekao je dopredsjednik Lakersa za vrijeme utakmice Ljetne lige između njegovih Lakersa i Milwaukee Bucksa.

“On se zna brinuti o svom tijelu i neće se žuriti nazad samo da se vrati i dokaže da može. Vratit će se kad će biti spreman. On je mašina. Vratit će se do početka sezone. Ne vjerujem koliko je napredovao već do sad.”

Kobe je poznat kao jedan od najizdržljivijih igrača u povijesti lige, igrač kojeg ozljede prsta, koljena ili bilo čega drugog nisu mogle zaustaviti da na terenu ostavi srce i napravi sve što može kako bi njegovi Lakersi pobijedili. No, činjenica je da se radi o ozljedi koja zahtijeva 6 do 9 mjeseci pauziranja. Ako bi se Kobe zaista vratio 6 mjeseci nakon ozljede, to bi bilo tijekom trening kampa.

Više ćemo znati za otprilike dva mjeseca kada se otvore trening kampovi i kada će i sam Kobe znati više o svom stanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE