Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jim Buss: Kobe ne ide nigdje

Jim Buss, jedan od glavnih ljudi u stožeru Los Angeles Lakersa, je naglasio kako će Kobe Bryant sigurno dobiti novi ugovor i da neće dopustiti da lice kluba postane slobodan igrač (free agent) 1. srpnja sljedeće godine.

”Želim staviti točku na sva nagađanja oko toga da ćemo dopustiti da Kobe postane free agent. To se jednostavno neće dogoditi. Kobe je naš najveći prioritet, on je legenda kluba i to će uvijek biti. Mislim da nismo gotovi s osvajanjem naslova dok je on tu”, rekao je Jim Buss.

35-godišnji Bryant je u zadnjoj godini svoga ugovora s Lakersima u kojoj će dobiti vrtoglavih 30 milijuna dolara te je najplaćeniji igrač lige. U srpnju ove godine, Kobe je rekao da ne vidi problem oko produživanja ugovora s Lakersima sve dok on bude igrao na elitnom nivou.

Pitanje je koliko će Lakersi izdvojiti za Bryanta jer će sljedeće ljeto biti u lovu na nove zvijezde koji će biti slobodni igrači.

Neki izvori navode kako su Bryant i Buss razgovarali u četvrtak i da su se dogovorili da će sljedeće ljeto prvo potpisati sve slobodne igrače, pa će tek tada vidjeti koliko će platiti Bryanta. Lakersi trenutno imaju samo tri igrača pod ugovorom za sezonu 2014/15, a to su Steve Nash, Robert Sacre i Nick Young.

Latest Posts

NE PROPUSTITE