Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Jim Buss: Kobe ne ide nigdje

Jim Buss, jedan od glavnih ljudi u stožeru Los Angeles Lakersa, je naglasio kako će Kobe Bryant sigurno dobiti novi ugovor i da neće dopustiti da lice kluba postane slobodan igrač (free agent) 1. srpnja sljedeće godine.

- Advertisement -

”Želim staviti točku na sva nagađanja oko toga da ćemo dopustiti da Kobe postane free agent. To se jednostavno neće dogoditi. Kobe je naš najveći prioritet, on je legenda kluba i to će uvijek biti. Mislim da nismo gotovi s osvajanjem naslova dok je on tu”, rekao je Jim Buss.

35-godišnji Bryant je u zadnjoj godini svoga ugovora s Lakersima u kojoj će dobiti vrtoglavih 30 milijuna dolara te je najplaćeniji igrač lige. U srpnju ove godine, Kobe je rekao da ne vidi problem oko produživanja ugovora s Lakersima sve dok on bude igrao na elitnom nivou.

Pitanje je koliko će Lakersi izdvojiti za Bryanta jer će sljedeće ljeto biti u lovu na nove zvijezde koji će biti slobodni igrači.

- Advertisement -

Neki izvori navode kako su Bryant i Buss razgovarali u četvrtak i da su se dogovorili da će sljedeće ljeto prvo potpisati sve slobodne igrače, pa će tek tada vidjeti koliko će platiti Bryanta. Lakersi trenutno imaju samo tri igrača pod ugovorom za sezonu 2014/15, a to su Steve Nash, Robert Sacre i Nick Young.

Latest Posts

NE PROPUSTITE