Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler: Ne pomažem ekipi

Chicago Bullsi su u srijedu pretrpjeli možda i najgori poraz ove sezone s obzirom na okolnosti. Bullsi su se borili za osmo mjesto istočne konferencije s omjerom 36-33 kada su ugostili New York Knickse. U jednom trenutku su gubili čak 22 koša. Tu razliku su do kraja smanjili na „samo“ osam koševa. Nije im pomogla ni odlična predstava Nikole Mirotića koji je zabio 35 koševa. Tim porazom su dopustili Detroitu da ode utakmicu ispred njih.

Ta večer je bila posebno loša za zvijezdu Bullsa – Jimmyja Butlera koji se cijelu večer mučio. Imao je samo 7 koševa uz šut 3-11. Nakon utakmice izjavio je kako on ovakvom igrom odmaže ekipi. Rekao je kako to njegovi suigrači i treneri ne žele reći, ali da je to tako. Nadodao je kako nema nikakvih fizičkih problema, već da je problem mentalni. Izjavio je kako lopta nije mogla ući i kako je dopustio da to utječe na njega.

Butler je nedavno pretrpio ozljedu koljena. Nakon povratka, do te utakmice, odigrao je 6 utakmica u kojima je zabijao po 13,8 koševa s 36,4% uspješnosti. zbog toga se moramo zapitati, utječe li ta ozljeda na njega?

Nakon što se vratio, Butler je izjavio kako ga ekipa treba za ulazak u playoff i da zna da će morati trpjeti bol u koljenu. Ipak, izgleda da je vraćanje u formu teže no što Butler misli.

Bullsima ostaje još samo 11 utakmica u regularnoj sezoni, a nakon sinoćnjeg ponovnog poraza od Knicksa, šanse za playoff su sve manje i manje. Raspored im nije lagan. Sljedeću utakmicu igraju protiv Detroita, a moraju još Igrati protiv Cavaliersa, Heata i Grizzliesa.

Bit će to buran završetak regularne sezone za ekipu iz Chicaga koja će morati dati sve od sebe kako bi se izborili za mjesto u playoffu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE