Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler o tradeu Derricka Rosea

Prošlog tjedna smo imali razmjenu između Chicago Bullsa i New York Knicksa u kojoj je nekadašnji MVP lige Derrick Rose otišao putem Big Applea, dok je u Chicago poslano više igrača od kojih se najviše ističe Robin Lopez. Bullsi više i nisu mogli dobiti jer da se Rose prodaje u supermarketu, bio bi označen kao „oštećena roba“.

Prva zvijezda Bullsa, Jimmy Butler, je nedavno u intervjuu dao svoje mišljenje o potezu njegove ekipe te je rekao kako nije iznenađen i da je znao da će to morati biti jedan od njih dvojice. Nakon što  Bullsi po prvi put u 8 godina nisu ušli u doigravanje, promjene su se morale dogoditi i bilo očito da će Bullsi razmijeniti jednog od te dvojice, ali je samo bilo pitanje hoće li pokazati svoju lojalnost njihovoj dugogodišnjoj zvijezdi ili će otići s mlađim i  pouzdanijim Butlerom. Izabrali su ovu drugu opciju znajući kako će ući u fazu rebuildinga. Butler je također rekao kako ima jako puno poštovanja prema Roseu i da ima samo dobre stvari za reći o njemu, čime pokazuje da nije bilo nikakve svađe i neprijateljstva između njih.

Ovo se čini kao početak velikih promjena koje Bullsi planiraju napraviti ovog ljeta. Sada s Butlerom kao licem franšize, postavlja se pitanje: koji će im biti sljedeći potez? Hoće li ići na potpuni rebuild ili će samo malo izmijeniti roster? Je li moguće da razmijene i Butlera? Joakim Noah i Pau Gasol su također jako blizu izlaznim vratima. Još skoro ništa nije sigurno pa ćemo morati još malo sačekati i vidjeti što će Bullsi napraviti sljedeće.

Latest Posts

NE PROPUSTITE