Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler odbio Bullse i odlučio testirati tržište

Jimmy Butler postat će zaštićeni slobodni igrač u nadolazećem ljetu nakon što je odbio ponudu Bullsa kako prenose izvori bliski ligi.

„ Vjerujem kako ću u nadolazećem ljetu raditi na svojoj igri, te postati bolji igrač u nadi da moj napredak može pomoći Bullsima da dođu do naslova. U ovom trenutku ipak moram misliti na sebe“.

Jimmyjev agent izrekao je nekoliko dosta teških riječi na račun organizacije i njihove nesposobnosti da zadrže igrače koje stvaraju.

„ Imamo lijep primjer ekipa u ligi koje grade oko mladih igrače te ih nagrade odgovarajućom svotom. Vjerovao sam kako Bullsi na jednak način gledaju na Buttlera i njegovu budućnost u klubu. Pokušali smo doći do ugovora , ali u konačnici Bullsi su htjeli postići „popust na domaćeg dečka“.

Klay Thompson, Eric Bledsoe i Gordon Hayward dobili su i više nego pozamašne ugovore nakon dobrih igara i bilo je isto za očekivati i u Butlerovom slučaju. S obzirom na odličnu igru u obrani, atletizam i konstantan napredak u napadu potencijalni gubitak njegovih usluga bio bi veliki udarac za Bullse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE