Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler ponovno ima probleme s lijevim koljenom

All–Star swingman Chicago Bullsa Jimmy Butler propustio je pobjedu svoje momčadi 100:90 nad Milwaukee Bucksima u ponedjeljak zbog boli u lijevom koljenu.

Trener Bullsa Fred Hoiberg je rekao prije utakmice da je Butler dobio otekline na koljenu tijekom nedjeljnog treninga i nije puno toga uradio tijekom shootarounda u ponedjeljak.

Znat ćemo više u utorak o tome kako se osjeća, rekao je Hoiberg nakon utakmice.

Dr. Brian Cole ga je pregledao i rekao da sve izgleda uredu. Sada je važno kako će se osjećati ujutro. Ako oteklina nestane, stavit ćemo ga u kompresijske rukave preko noći i sutra cijeli dan, te vidjeti kako će reagirati i onda odlučiti kakav će imati tretman.

Butler se vratio u momčad u pobjedi nad Houston Rocketsima u subotu, da bi pretrpio istegnuće lijevog koljena 5. veljače kada su izgubili od Denver Nuggetsa.

Hoiberg je rekao da trenutno MRI nije u rasporedu, ali da bi se to moglo promijeniti nakon što se Butler javi u utorak.

Vidjet ćemo kako će večeras reagirati na tretman i u utorak donijeti odluku, rekao je Hoiberg.

Hoiberg je rekao da se Butler nakon nedjeljnog treninga osjećao “sjajno “, tako da je njegov izostanak došao kao iznenađenje kada se napokon vratio momčadi u punoj snazi, osim Joakima Noaha, koji je van parketa godinu dana nakon operacije ramena.

Očito se trebamo brinuti, rekao je Hoiberg prije utakmice. Jimmy je borac.

Pokušat će proći kroz bilo što. Samo je razvio tu oteklinu na koljenu i jako ga boli. Tako da je rano reći koliko će dugo trajati. On je optimističan i vratit će se uskoro, nikada nisam imao sumnje u njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE