Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler sve bliže povratku na teren

Bullsi su već ostali bez Joakima Noaha za ostatak sezone nakon operacije ramena, ali su u srijedu dobili dobre vijesti, riječ je o All–Star swingmanu Jimmyju Butleru. Butler je van parketa od 5. veljače  nakon ozljede lijevog koljena.

Dobro je vježbao danas, rekao je trener Bullsa Fred Hoiberg. Zapravo sam razgovarao s njim maloprije preko telefona i trebao bi se vratiti punom treningu s momčadi u petak i onda ćemo donijeti odluku. Još je prerano govoriti hoće li igrati u subotu, ali definitivno je napravio napredak.“

Chicago povratak svog najvažnijeg igrača iščekuje s nestrpljenjem jer ekipa je u lošem nizu od 4 uzastopna poraza. Na omjeru su 30-30 i drže tek deveto mjesto u Istočnoj konferenciji. Butlerovu igru u oba smjera Bullsi ne mogu nadomjestiti, Jimmy je njihov najbolji strijelac i drugi asistent, nakon Derricka Rosea. Nadamo se samo da Bullsi neće previše ubrzati njegov povratak zbog opasnosti od obnove ozljede. Ali poznavajući Butlera i njegov mentalitet sigurno ćemo ga na parketu vidjeti jako skoro.

Butler ove sezone postiže 22 poena uz 5 skokova i 4 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE