Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler ušutkao Staples Center, Pacersi napokon slavili u gostima

Indiana Pacersi su tek u produžetku uspjeli doći do svoje prve ovosezonske gostujuće pobjede. Bojan Bogdanović ponovno je odigrao dobar susret u novom porazu Netsa, a Cousins i društvo su uspjeli odigrati solidan susret i pobijediti favorizirane Raptorse.

New York Knicks – Atlanta Hawks 104:94

Nakon šest pobjeda zaredom, Hawksi su sinoć upisali i drugi poraz zaredom. Na gostovanju u New Yorku bolje je bila ekipa Knicksa. Carmelo Anthony imao je 31 poen, sedam skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Kristaps Porzingis je imao 19 poena i 11 skokova. Kod Atlante najbolji je bio Dwight Howard s 18 poena i 18 skokova i dvije blokade. Paul Millsap je također imao jako dobru utakmicu s 19 poena, sedam skokova, pet dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade.

Brooklyn Nets – Portland Trail Blazers 109:129

Nakon tri poraza zaredom Blazersi su se probudili i upisali uvjerljivu pobjedu protiv Netsa. Njima je ovo četvrti poraz zaredom. C.J. McCollum predvodio je Blazerse s 33 poena, četiri skoka i pet dodavanja. Damian Lillard je imao 18 poena, četiri skoka i pet dodavanja. Bojan Bogdanović je imao pristojnu večer s 15 poena i dva skoka. Najviše poena imao je Brook Lopez, koji je ubacio 21 uz šest skokova i četiri dodavanja.

Oklahoma City Thunder – Indiana Pacers 111:115 (OT)

Tek u produžetcima Pacersi su uspjeli doći do svoje prve pobjede u gostima i to protiv Russella Westbrooka i njegovih Thundera. Westbrook je upisao još jedan triple-double, ovaj put je imao 31 poen, deset skokova, 15 dodavanja i dvije ukradene. Dobar učinak s klupe imao je i Enes Kanter sa16 poena, četiri skoka, tri dodavanja i tri blokade. Kod gostiju najbolji je bio Jeff Teague s 30 poena, pet skokova, devet dodavanja i šest ukradenih. Thaddeus Young je imao 20 poena, 11 skokova i dvije ukradene.

Sacramento Kings – Toronto Raptors 102:99

Raptorsi su upisali svoj treći poraz u zadnje četiri utakmice. Bolji od njih ovaj put su bili Kingsi. Rudy Gay je imao 23 poena, devet skokova, četiri dodavanja i tri blokade. DeMarcus Cousins je imao nešto lošiju šutersku večer 7-22, 19 poena, deset skokova i četiri dodavanja. Kod Raptorsa DeMar DeRozan je imao očajnu večer, imao je šut 3-15, 12 poena, devet skokova i četiri dodavanja. Kyle Lowry je bio najbolji s 25 poena, osam skokova, šest dodavanja i dvije ukradene.

Denver Nuggets – Utah Jazz 105:91

Ni kod Utahe ne ide sve kako treba. Ovo im je bio četvrti poraz zaredom. Najbolji je bio Jusuf Nurkić koji je imao 16 poena, 11 skokova, dva dodavanja. Wilson Chandler je imao 17 poena, četiri skoka. Gordon Hayward je bio najbolji kod Utahe s 25 poena, sedam skokova.

Los Angeles Lakers – Chicago Bulls 110:118

Drugi poraz Lakersa zaredom, dok su Bullsi uspjeli doći do pete pobjede u zadnjih šest utakmica. Fantastičnu večer imao je Jimmy Butler koji je predvodio Bullse s 40 poena, sedam skokova i šest dodavanja. Isaiah Canaan s klupe je ubacio odličnih 17 poena. Dwyane Wade nije nastupio u ovom susretu. Kod Lakersa prva petorka nije bila baš sjajna, pa je najbolji igrač s klupe Louis Williams koji je postigao 25 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE