Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler: Vi ne možete bez mene

Prema pisanju novinara ESPN-a Adriana Wojnarowskog, u kampu Minnesote je ovih dana vrlo zanimljivo. Odbili su sve ponude za Jimmyja Butlera, te se čini da će on ipak ostati u redovima Timberwolvesa.

Butler je izazvao skandal na svom prvom treningu, ponašao se izuzetno provokativno, čime je trenera i suigrače ostavio bez riječi.

Počelo je mirno, no onda je trener odlučio da je vrijeme za trening utakmicu. Butler je sam odabrao ekipu, sve igrače koji će ove sezone jako malo igrati u pravim utakmicama. Tijekom cijele utakmice provocirao je suigrače, trenera i GM-a Scotta Perryja.

Vikao je na Karla-Anthonyja Townsa i Andrewa Wigginsa. Na kraju, samo je pogledao Thibodeaua i Perrya i jasno i glasno rekao:

“Vi ne možete ništa bez mene.” te je odšetao iz dvorane.

Butler o svojoj situaciji u Minnesoti

Butler je u intervjuu Rachel Nichols rekao da misli da je njegova reakcija potpuno opravdana.

“Da, to je u redu, nisam igrao košarku dugo vremena i ušao sam u trening s velikom strašću. Kada sam na terenu, to ne mogu kontrolirati, to je moja ljubav prema igri, to sam ja.” 

Četverostruki All-Star igrač zahtijevao je trade prije otprilike tri tjedna, ali zbog visokih zahtjeva Timberwolvesa vjerojatno su neke momčadi, koje su u osnovi bile zainteresirane za Butlera, odustale.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE