Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler zabio 52 poena Hornetsima, uspješni Cavaliersi i Warriorsi

Nevjerojatnu utakmicu odigrao je Jimmy Butler koji je u pobjedi nad Hornetsima ubacio 52 poena. James Harden je u pobjedi Rocketsa ponovno imao triple-double, a fantastičan je bio i Giannis Antetokounmpo u pobjedi Bucksa nad Thunderima.

Milwaukee Bucks – Oklahoma City Thunder 98:94

The Greek Freek“ nastavalja i dalje s vrhunskim utakmicama. Giannis Antetokounmpo je ubacio 26 poena, deset skokova, pet dodavanja. Jabari Parker je postigao 19 poena, šest skokova, dva dodavanja. Kod Thundera najbolji je bio Russell Westbrook s 30 poena, sedam skokova, šest dodavanja, tri ukradene. Steven Adamas je također bio dobar, a on je upisao 20 poena, osam skokova, dva dodavanja i tri blokade.

Cleveland Cavaliers – New Orleans Pelicans 90:82

Cavaliersi su uspjeli pobijediti kod kuće Pelicanse bez Kyriea Irvinga. Kevin Love igrao je 24 minute, a utakmicu je morao napustiti zbog trovanja hranom. LeBron James je predvodio momčad s 26 poena, sedam skokova, šest dodavanja i dvije ukradene. Kod Pelicansa najbolji je bio Anthony Davis s 20 poena, 17 skokova, dva dodavanja i tri blokade. Buddy Hield upisao je 20 poena, pet skokova i dva dodavanja.

New York Knicks – Orlando Magic 103:115

Peti poraz Knicksa zaredom. Serge Ibaka je imao 22 poena, šest skokova. Aaron Gordon je ubacio također 22 poena, šest skokova i šest dodavanja za Magic. Jodie Meeks postigao je 23 poena, dva skoka, dva dodavanja. Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony koji je upisao 19 poena, sedam skokova, tri dodavanja i tri ukradene. Derrick Rose je ubacio 18 poena, tri skoka, četiri dodavanja. Mario Hezonja je igrao dvije minute, ali bez učinka, Damjan Rudež nije nastupao.

Brooklyn Nets – Utah Jazz 89:101

Četvrta pobjeda Jazzera zaredom. Gordon Hayward predvodio je gostujuću momčad s 30 poena, četiri skoka, tri dodavanja i dvije ukradene. Rudy Gobert ubacio je 15 poena, 16 skokova, dva dodavanja i tri blokade. Kod Netsa najbolji je bio Trevor Booker koji je ubacio 17 poena, 15 skokova i dva dodavanja. Bojan Bogdanović je imao skromnu utakmicu s osam poena, tri skoka i šut 4-7.

Houston Rockets – Washington Wizards 101:91

Fantastičnom trećom četvrtinom koju su Rocketsi pobijedili 37:17 uspjeli su preokrenuti susret i doći do pobjede. To im je bila peta pobjeda zaredom. James Harden napravio je novi triple-double s 23 poena, deset skokova, deset dodavanja i tri ukradene. Eric Gordon je ubacio 31 poen, tri dodavanja i dva skoka. Kod Wizardsa najbolji je bio Bradley Beal koji je ubacio 27 poena, tri skoka, dva dodavanja i dvije ukradene. John Wall je upisao 18 poena, 12 dodavanja, pet skokova i dvije ukradene.

Chicago Bulls – Charlotte Hornets 118:111

Fantastična večer Jimmyja Butlera u pobjedi nad Hornetsima. Butler je imao šut 15-24, slobodna bacanja 21-22 za 52 poena, 12 skokova, šest dodavanja i tri ukradene. Jedna od njegovih najboljih utakmica u karijeri. Kod Hornetsa najbolji je bio Kemba Walker s 34 poena, 11 skokova i četiri dodavanja. Nicolas Batum ubacio je 19 poena, šest skokova i pet dodavanja.

Golden State Warriors – Denver Nuggets 127:119

Treća pobjeda Warriorsa zaredom i 30 u sezoni. Klay Thompson predvodio je momčad s 25 poena, pet skokova. Stephen Curry je imao 22 poena, pet dodavanja i tri skoka. Draymond Green upisao je triple-double s 15 poena, 13 dodavanja i deset skokova. Kod Nuggetsa najbolji je bio Nikola Jokić s 21 poenom, 13 skokova, pet dodavanja. Wilson Chandler je imao 21 poen, četiri skoka, dva dodavanja i dvije ukradene.

Los Angeles Clippers – Phoenix Suns 109:98

Clippersi su opet igrali bez glavnih igrača, ali uspjeli su doći do pobjede nakon šest poraza zaredom. J.J. Redick predvodio je momčad s 22 poena, četiri skoka. Jamal Crawford upisao je 18 poena, sedam skokova i pet dodavanja. Kod Sunsa najbolji je bio T.J. Warren s 24 poena, osam skokova i dva dodavanja. Eric Bledsoe ubacio je 22 poena, devet dodavanja, osam skokova i tri ukradene. Dragan  Bender je igrao pet minuta, ali je upisao samo dva skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE