Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jimmy Butler želi dovesti Lowryja u Minnesotu?

Očekivao se napredak Minnesota Timberwolvesa za iduću sezonu, ali nakon što su preko razmjene dobili Jimmyja Butlera očekuje se da se taj proces ubrza.

Nakon 1. srpnja, Timberwolvesi bi mogli dobiti još pojačanja.

Butler je rekao za Associated Press kako pokušava dovesti nekoliko igrača koji su bolji od njega, a bit će slobodni igrači. Puno je prostora ostavio za razmišljanje i teško je zamisliti da je itko bolji od Butlera, ali jedno od mogućih pojačanja je i Kyle Lowry.

Ricky Rubio posljednjih godina stalno je bio na trade blocku, ali Wolvesi su očito složni da on ostane. Lowry je vrhunski igrač i Minnesota bi imala dovoljno prostora sada kada su otpustili Jordana Hilla. Kad bi doveli Lowryja vjerojatno bi imali šanse za top pet pozicija na Zapadu. Ta konferencija je bila jaka, a s Butlerom i Lowryjem u istoj momčadi bila bi još jača. Zapadna konferencija dobila bi još više talentiranih igrača.

Ovo su i dalje samo neke glasine, ali ako su Trevor Ariza i James Harden mogli lobirati za Chrisa Paula, zašto ne bi mogao Butler lobirati za igrača kao što je Lowry.

Latest Posts

NE PROPUSTITE