Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Joakim Noah: Ekipa smo koju je najteže izbaciti iz doigravanja

Chicago Bullsi na tragu su da postanu jedna od onih „što ako“ momčadi, ponajviše zbog zdravlja Derricka Rosea. Momčad je i dalje odlična; Jimmy Butler napravio je ove sezone korak više, Pau Gasol proživljava renesansu, Nikola Mirotić raste iz utakmice u utakmicu, a uvijek znamo što će Joakim Noah pružiti. Za ozbiljan pohod na titulu jedino nedostaje igrač koji može donijeti prevagu u ključnim trenucima, a to je zdravi Rose.

Bullsi su u ponedjeljak pobjedom nad Hornetsima osigurali mjesto u doigravanju. Trenutno su na trećem mjestu Istoka sa samo pola utakmice prednosti nad Raptorsima. Unatoč svim preprekama na koje su naletjeli ove sezone, i dalje vjeruju da će biti jako težak protivnik za bilo koju momčad s Istoka. Ništa čudno za momčad koja je u prijašnjim doigravanjima namučila ozbiljne suparnike s manje kvalitetnih igrača na raspolaganju no što imaju sada koje sada. Toga je svjestan i Noah: „Mislim da smo ekipa koju je najteže pobijediti u sedam utakmica.“

Situacija bi se mogla još poboljšati: Rose bi se mogao vratiti kontaktnom treningu ovaj tjedan što ne bi potpuno isključilo njegov povratak za vrijeme doigravanja, a Butler se konačno oporavio od svoje ozljede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE