Tuesday, June 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jodie Meeks izvan parketa dva mjeseca

Veliki udarac za Pistonse. Projicirani starter na poziciji šutera, Jodie Meeks je zadobio ozljedu leđa. Fascinantno u cijeloj priči je što nitko ne zna kako je zaradio povredu, pa tako ni on sam. Meeksova izjava bila je: “Probudio sam se u četvrtak s problemima u leđima, te smo zakazali CAT pregled za ponedjeljak.”, a na pregledu je otkriveno napuknuće u donjem dijelu leđa zbog čega će biti van terena oko dva mjeseca. Prošle godine je Meeks imao odličnu sezonu u Lakersima s prosjekom od 15,7 poena uz 40% za tri poena što mu je donijelo trogodišnji ugovor u visini od 18,5 mil dolara.

Pistonsi su sada u velikom problemu jer je i njegova zamjena Kentavious Caldwell – Pope ozlijeđena, a on ima problema s lijevim koljenom kojeg je povrijedio prilikom doskoka u predsezonskoj utakmici s Wizardsima, te će sigurno propustiti sve preostale predsezonske utakmice i upitan mu je nastup za prvu utakmice sezone.

Trener Stan Van Gundy je u velikim problemima, ostao je bez šutera do kraja predsezone, te bi mogao dati priliku Kyleu Singleru da popuni nastalu rupu. Singleru to ne bi trebala biti novost jer je prošle dvije sezone u prosjeku 30% vremena proveo na toj poziciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE