Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jodie Meeks novi igrač Orlando Magica

Orlando Magic i Detroit Pistonsi su dogovorili trade koji uključuje Jodie Meeksa. U zamjenu za Meeksa, Detroit je od Orlanda dobio izbor druge runde drafta 2019. godine.

Meeks je ove godine zbog ozljede odigrao samo tri utakmice za Pistonse. U sedmogodišnjoj NBA karijeri Jodie trice pogađa s dobrim prosjekom od skoro 40 %. Meeks će u kolovozu napuniti 29 godina. U ljeto 2014. godine je s Detroit Pistonsima potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 19,5 milijuna dolara. Ostala mu je još jedna godina ugovora u kojoj će dobiti 6,54 milijuna dolara. U ljeto 2017. godine postaje nezaštićeni slobodni igrač te će sam moći odlučivati hoće li nastaviti svoju karijeru u Orlandu ili nekoj drugoj momčadi.

Što se tiče Detroita, oni su oslobodili prostor na salary capu za 6,54 milijuna dolara, te će sada imati oko 40 milijuna dolara za produljenje suradnje s centrom Andreom Drummondom ali i novim igračima. Istovremeno, ovim tradeom su pokazali još veće povjerenje u napredak svog beka Kentaviousa Caldwell-Popea.

Orlando je u draft noći zamijenio beka Victora Oladipoa u Oklahomu, te se na ovaj način osigurao da pored Marija Hezonje ima još jednog beka u slučaju da ih napusti zaštićeni slobodni igrač Evan Fournier.

Latest Posts

NE PROPUSTITE