Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Joe Alexander odsutan najmanje 2-3 mjeseca

Nova Ukiæeva ekipa, Milwaukee Bucks svakako ne prolazi za ekipu koja ima sreæe kada govorimo o ozljedama. Prije poèetka sezone ozlijedio im se krilni košarkaš, Joe Alexander koji æe biti odsutan sa košarkaških parketa najmanje dva mjeseca.

Njegovu odsutnost s košarkaških terena moramo prepisati ozljedi stražnje lože desne noge koju je na posljednjem treningu dodatno povrijedio. Prema informacija iz Amerike, lijeènika služba Bucksa obznanila je da æe biti potrebna operacija te da 22-godišnji košarkaš do kraja godine neæe izlaziti na NBA parkete.

Alexandera je protekle sezone Milwaukee izabrao kao 8. igraèa na NBA draftu, a zasad taj status još nije opravdavao. Nekonstantne igre u 59 utakmica gdje je u prosjeku upisivao 4,7 koša i 1,9 skok po utakmici daju pravo NBA kritièarima da pripišu Bucksima loše biranje na proteklom NBA draftu.

Upravo ove godine se moglo naslutiti da bi mogao dobiti više prilike zbog odlaska Richarda Jeffersona u San Antonio Spurse, no zasad æe njegovu prazninu popuniti Ersan Ilyasova, Hakim Warrick i Luc Mbah a Moute.

Latest Posts

NE PROPUSTITE