Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Joe Johnson u startnoj petorci Utah Jazza

Nakon što je prošlog tjedna ostao bez svog najboljeg strijelca Gordona Haywarda, trener Utah Jazza, Quin Snyder, će morati pronaći adekvatno rješenje na poziciji niskog krila u prvih nekoliko tjedana nove NBA sezone.

Trener Snyder nije službeno potvrdio tko će startati utakmice na poziciji niskog krila za momčad iz Salt Lake Cityja, no sudeći po utakmicama predsezone nakon ozljede Haywarda, to će biti Joe Johnson.

26- godišnji Hayward će vrlo vjerojatno s terena izbivati oko 6 tjedana, a njegova ozljeda idealna je prilika za veterana Johnsona da pokaže postoji li u njemu još uvijek energije za igranje košarke na visokoj razini.

Iso Joe je prošlu sezonu započeo u dresu Brooklyn Netsa, kojeg je u veljači ove godine zamijenio onim Miami Heata. Nakon što mu je (napokon) istekao ugovor potpisan još iz doba dok je igrao u Atlanti, ovog je ljeta doveden u Utah (21,5 milijun dolara za dvije sezone) da bi predvodio napad Jazzera s klupe.

Iako su se Jazzeri preko ljeta pojačali provjerenim igračima kao što su George Hill, Boris Diaw i upravo Johnson, izostanak Haywarda sigurno će utjecati na igru i rezultat momčadi na startu sezone u kojoj će probati izboriti doigravanje, prvi put nakon 2012. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE