Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Joe Lacob: Imamo nedovršenog posla protiv Cavsa

Golden State Warriorsi ušli su u finale treći put zaredom. Novinari su pitali vlasnika Joea Lacoba koliko je iskupljenja zbog lanjskog finala u njegovim mislima.

Puno. Iskreno mislim da smo na misiji“, izjavio je Lacob. „Moramo se vratiti i ponovno osjetiti ono što je oduzeto od nas.“

Lacob je rekao kako želi priliku ponovno igrati s Cleveland Cavaliersima.

Iskreno, nije me briga protiv koga ćemo igrati. Ok, možda malo naginjem prema tome da igramo protiv Clevelanda. Samo zbog toga što osjećam da imamo nedovršenog posla od prošle godine“, rekao je vlasnik Lacob.

Prošle godine Warriorsi su ispustili vodstvo od 3-1 protiv Cavsa. „Bili smo bolja momčad, ali oni su pobijedili. Trebamo šansu i tamo ćemo dokazati da smo bolji“, rekao je Lacob.

Novinari su ga također pitali je li ova momčad bolja od one prošlogodišnje.

Mislim da je. Iskreno. Mislim da smo bolji. Nije teško biti bolji kada u svojoj momčadi imate igrača poput Kevina Duranta. Bili smo jako dobri prošle godine. Razlika je u tome što je Stephen Curry bio ozlijeđen. Možemo o tome raspravljati, ali on nije bio zdrav kao što je sada. Imali smo i ostalih problema. S Kevinom ovo je jako dobra momčad. Protivnik će biti dobar u finalu, tako da ne uzimamo ništa zdravo za gotovo“, izjavio je za kraj Lacob.

Latest Posts

NE PROPUSTITE