Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Joel Embiid operirao koljeno, vraća se na ljeto

Nakon što je nedavno potvrđeno kako centar Philadelphia 76-ersa neće odigrati niti jedan susret do kraja sezone zbog ozljede, ispostavlja se kako će se Joel Embiid podvrgnuti operaciji koljena radi iste.

- Advertisement -

Novi pregled magnetskom rezonancom pokazao je da je ozljeda izraženija nego što se prvotno mislilo te će The Process proći kroz manju operaciju koja mu ne bi trebala predstavljati probleme za iduću sezonu, s obzirom da je očekivani datum povratka u normalno stanje već na ljeto.

U tri sezone otkad je draftan Embiidu je ovo treća ozljeda koja mu je završila sezonu, te ga usprkos igri koja ima sličnosti s bivšim tornjem Rocketsa Hakeemom Olajuwonom mnogi već proglašavaju gotovim igračem „bacajući“ s Gregom Odenom, kojem su ozljede uzele možda i odličnu karijeru.

Bezobzira na pomalo zabrinjavajuć medicinski karton, ova ozljeda ne bi trebala predstavljati veći problem u rehabilitaciji te vraćanju na parkete kroz međusezonski period.

- Advertisement -

The Process je ove sezone u 31 odigrani susret imao 20 poena te 8 skokova po utakmici, a bio je i izgledan favorit za osvajanje nagrade za novajliju godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE