Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Joel Embiid propušta sezonu zbog ozljede stopala

Treći izbor drafta 2014. Joel Embiid krenuo je putem Grega Odena i izgleda da će propustiti još jednu sezonu. Nakon što je bio projiciran kao prvi pick, ozlijedio je stopalo i tako pao na treće mjesto na draftu i ekipu Philadelphie koja ga je uzela, vjerujući kako se radi o najboljem igraču na draftu.

Prvu povredu doživio je prije Big-12 turnira, kada je povrijedio leđa, a sada je obnovio svoju ozljedu stopala. Nažalost za ovog potencijalno vrhunskog defenzivca i kako su to i sami vjerovali u Sixersima, franchise igrača, ozljede stopala su nelagodne i vrlo opasne, što smo vidjeli u primjeru Yao Minga koji je svoju karijeru u NBA ligi skratio za par godina zbog učestalih ozljeda.

Međutim, sada izbor Jahlila Okafora ima smisla s obzirom na to da sada mogu graditi neku vrstu twin-towersa s Okaforom kao ofenzivno odličnim igračem te naravno s Nerlensom Noelom koji je potencijalno jedan od najboljih defenzivaca u frontcourtu u čitavoj ligi. Slijedi još jedna godina čekanja Embiida, a šta će na kraju biti do trećeg izbora drafta, ostaje da se vidi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE