Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

John Kuester novi trener Detroit Pistonsa

Èelnici Detroit Pistonsa nastavljaju osvježavati svoju ekipu. Poslije dolaska Bena Gordona i Charliea Villanueve, bivšeg trenera Michaela Currya je na vruæem trenerskom stolcu zamijenio John Kuester. Iz grada automobila ovih dana je otišao i Rasheed Wallace koji je pojaèao redove Bostona, dok su prièe o odlasku Allena Iversona ponovno otvorene.

U Detroitu nisu bili zadovoljni sa Curryevim voðenjem ekipe. Naime, Detroit je u protekloj sezoni odradio jednu od najtežih sezona u posljednjih nekoliko godina, a u doigravanju su kao osma ekipa na Istoku doživjeli metlu od LeBronovih Cavaliersa.

Za sve neuspjehe ne možemo kriviti iskljuèivo trenera, jer zamjena izmeðu Allena Iversona i Chaunceya Billupsa se na njihovu žalost pokazala kao promašajem godine. Billupsovi Nuggetsi su se ravnopravno borili sa, kasnije aktualnim prvacima lige, Los Angeles Lakersima dok je Iverson, istinska legenda lige, napravio veliku pomutnju u ekipi Pistonsa koji su regularni dio završili sa samo 39 pobjeda.

Novi trener Pistonsa je bio pomoænik Larryu Brownu u Detroitu kada su osvojili naslov prvaka, a u svojoj karijeri je bio i pomoænik u Orlandu, Philadelphiji, Bostonu i naposljetku u Clevelandu. U svojoj dugogodišnjoj karijeri je kao glavni trener krajem 90-ih vodio sveuèilište George Washington.

Hoæe li Pistonsi sa veæ devetim trenerom u posljednjih 10 sezona i dolaskom Bena Gordona i Charliea Villanuevom vratiti klub na vrh Istoka?

Latest Posts

NE PROPUSTITE