Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

John Wall nespreman?

Momčad iz glavnog grada Sjedinjenih Država Washington Wizardsi puni optimizma ulaze u nadolazeću sezonu. Došao je novi trener, iskusni Scott Brooks, potpisan je novi ugovor Bradleyja Beala te je zvijezda momčadi John Wall, nakon uspješnih operacija koljena, pun elana i volje za pobjeđivanje, no pred početak trening kampa problemi su zadesili Brooksa.

Naime, glavni trener Wizardsa nesiguran je u spremnost Walla za početak trenažnog procesa koji počinje utorak.

„Ne mogu točno reći hoće li biti u potpunosti spreman ali trenira i sposoban je za 1 na 1 i 3 na 3 igru. Nisam pretjerano zabrinut zbog te situacije jer sve što želim jeste da svaki pojedinac na rosteru bude 100% spreman, a John se definitivno bliži stopostotnom oporavku.“

Tijekom ljeta Wall je bio podvrgnut operacijama koljena kako bi otkloni sve probleme koji su ga pratili. Kako Brooks kaže tijelo Walla je u odličnom stanju, no oporavak je ostavio mali trag na kondiciji All Star igrača.

„Kada počnete s NBA treninzima to je poputno novi level. Trening kampovi su situacije gdje se igrači bore za svoje minute i svoje mjesto na rosteru. Želimo da znamo da je Wall spreman kako se ne bi desilo nešto loše za njegova koljena. Susreo sam se lično s Johnom i mogu reći da sam zadovoljan time kako izgleda no njegovo pravo fizičko stanje pokazat će teren.“

Doista bojažljivo djeluje Brooks kojem je ovo prvi mandat na klupi Čarobnjaka nakon vođenja Oklahome City Thundera gdje nije imao većih problema s povredama glavnih igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE