Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

John Wall nezadovoljan igrom klupe u playoffu

John Wall vodio je svoje Wizardse u doigravanju te imao prosjek od 27 poena i 10 asistencija po utakmici, no ni to nije bilo dovoljno da se probiju u finale konferencije. Nakon malo mučenja s Atlantom u prvom krugu doigravanja, u drugom krugu ih je dočekala nešto kompletnija ekipa u obliku Celticsa. Pružili su dobar otpor te otišli u sedam utakmica, no pobjeda je na kraju otišla na stranu zelenih. Wall je rekao kako klupa Wizardsa nije štimala.

Moramo pomoći našoj klupi. Moramo biti iskreni. Svaki put kada bi klupa igrala doživjeli bismo pad. Moramo imati kvalitetnu klupu i sagraditi kemiju među igračima, to je to. Mislim da je to dio zbog kojeg su suparnička momčad pobijedila. Njihovi igrači s klupe su izašli na parket i dobro igrali. Volio bih da je Kelly Oubre igrao malo više, Jason isto. Ali trener donosi odluku, ostajemo uz to 100%. Ali osjećam da su nam njih dvojica mogli pomoći.“

Nakon ovog negodovanja glavne zvijezde pred upravom Wizardsa na ljeto je ozbiljan zadatak pojačavanja klupe, a jedan od važnijih poteza u tom smjeru mogla bi biti odluka po pitanju novog ugovora našeg Bojana Bogdanovića.

Latest Posts

NE PROPUSTITE