Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

John Wall prvi dobio upozorenje zbog simuliranja

Razigravač Washington Wizardsa John Wall postao je prvi igrač u ovoj sezoni koji je dobio službeno upozorenje od strane NBA lige zbog pretjeranog flopa. U prijevodu, NBA savjetuje Walla da reducira količinu simuliranja nepostojećih prekršaja ili će u suprotnome biti kažnjen.

NBA je prošle sezone počela novčano kažnjavati igrače zbog simuliranja, a kazna je iznosila 5.000 američkih dolara za simuliranje nakon upozorenja te se povećavala za svaki sljedeći pokušaj iznuđivanja prekršaja.

John Wall je posljednju svoju glumu na parketu izveo u posljednjim minutama utakmice u Detroitu protiv domaćih Pistonsa na otvaranju nove sezone. Naime, Wall je vodio napad Wizardsa pri 105:98 za domaće te se pri tom zabio u protivničkog igrača Kylea Singlera. Nakon kontakta je Singler nastavio trčati i pratiti napad Wizardsa, dok je Wall pao i dizao ruke, zahtijevajući od sudaca prekršaj, kako bi se slobodnim bacanjima pokušao pobrinuti za neizvjesniju završnicu. Onaj “incident” možete pogledati u videu ispod članka.

Walla često viđamo u ovakvim i sličnim situacijama na parketu te njegovu poveznicu sa zanimanjem glumca. Ipak, Wall se ovog ljeta i okušao u glumi. Točnije, u jednoj reklami snimljenoj u Los Angelesu na kojoj promovira jednu vrstu slušalica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE