Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

John Wall:”Vratit ću se još bolji nego što sam bio”

Zvijezda Washington Wizardsa, John Wall, i dalje se oporavlja od puknuća Ahilove tetive. Ozljedu je zadobio na pomalo nevjerojatan način, kada se okliznuo u svome domu i pao. U „All The Smoke“ podcastu Wall je pričao o svojoj ekipi:

„Volim momčad koju sad imamo. Imamo nekoliko velikih igrača, ali i puno mladih igrača koji imaju priliku igrati na jednom visokom nivou, što ne bi mogli dobiti u puno ekipa.“

Osim toga, Wall je rekao kako su veterani s ispravnom ulogom u momčadi izuzetno bitni za momčadi koje se misle boriti za naslov.

„Smatram da ako mislite biti jedna od momčadi koja će se boriti za naslov, u ekipi morate imati NBA veterane koji su spremni razumjeti svoju ulogu u momčadi. To je nešto s čime smo imali problema u prošlosti, nitko od njih nije shvaćao svoju ulogu u ekipi.“ – rekao je Wall.

John je najavio i skorašnji povratak na parkete.

“Često sam gledao utakmice. Sviđa mi se stil igre naših dečkiju i budite sigurni da sam sve zapisao. Jedva čekam da svima pokažem što znam i od čega sam napravljen. Bit ću još bolji nego što sam bio.” – zaključio je John Wall.

Prije ozljede, Wall je bio na prosjeku od 20.7 poena, 8.7 asistencija i 3.6 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE