Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jokić divljao, izbačeni iz igre on i Malone

Jučerašnja utakmica između LA Lakersa i Denver Nuggetsa završena je pobjedom domaćina (127:109), što za Nuggetse predstavlja peti poraz od sedam gostovanja u ovoj sezoni.

Prilikom  druge četvrtine, kod vodstva Lakersa 52:32, došlo je do manjeg incidenta. Naime, suci nisu svirali prekršaj nad Nikolom Jokićem u reketu Lakersa, što je bio povod treneru Michaelu Maloneu da uleti na teren i uđe u raspravu sa sucem Rodneyjem Mottom. Prilikom spora Malone je dodirnuo suca, što za sobom, jasno, povlači tehničku.

Sudac je Malonea izbacio, a ubrzo je to učinio i Jokiću, koji se prilično agresivno umiješao u raspravu, što nas ne iznenadjuje imajući u vidu njegov temperament. Do tog trenutka on je bio na šest poena, šest skokova uz po asistenciju i ukradenu loptu za 12 minuta igre.

U izjavi danoj nakon završetka utakmice Jokić je naveo da mu je žao što je suigrače ostavio same, da misli da su protivnici bili bolji, ali da ne bi želio komentirati odluku sudaca da bude izbačen. Nešto rječitiji o odluci sudaca bio je trener Malone priznajući da je zaslužio da bude izbačen, ali također je izjavio da Nikola to nije zaslužio i da to jest nešto o čemu treba razgovarati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE