Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jokić: Ne zanima me MVP nagrada, igram za momčad

Prije početka nove NBA sezone, Nikola Jokić je govorio o pripremama, MVP nagradi i suradnji na parketu s Jamaalom Murrayem.

Znao sam da će biti teško. Prve godine borio sam se za mjesto i ulogu u timu. Tako je bilo i u drugoj sezoni. Sada znam što mogu očekivati, znam što ćemo raditi, jer znam svoje suigrače i trenere. Mislim da će situacija biti opuštenija, jer mi je sve jasno. Pokušat ću odigrati najbolje što mogu, a ujedno ću dati sve od sebe da pomognem suigračima, rekao je srpski centar Nikola Jokić.

Jokić, koji je na Svjetskom prvenstvu u košarci u Kini sa Srbijom osvojio 5. mjesto, kaže da ne razmatra pojedinačne nagrade i MVP nagradu, iako je prošle sezone spomenut kao jedan od kandidata.

Te glasine su tu zbog dobrih igara i pobjeda, zbog dobrog rada cijelog tima. Nije to nešto što me pokreće. Treniram i igram samo za momčad, dodao je Joker.

Igra Denvera ovisit će o Jokićevoj suradnji s organizatorom igre Jamaalom Murrayjem i ove godine, a oni se međusobno odlično razumiju, što nije rezultat treninga.

To proizlazi iz same igre. Imamo dobru kemiju. Ali imam sličan odnos s još nekim igračima, ali on i ja imamo loptu najviše u rukama, zbog čega mediji i navijači često vide našu suradnju, iako imam dobru suradnju i s drugim igračima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE