Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jones: Silno poštujem Kobea, nisam ovo napravio namjerno

Samo tri sekunde prije kraja ogleda Atlante i L.A. Lakersa, u kojem su slavili Hawksi 96:92, ozlijedio se najbolji igrač Lakersa Kobe Bryant, te mu vjerojatno predstoji dulja pauza od košarke.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena je uganuo lijevi gležanj, kada je pri pokušaju da odvede susret u produžetak nezgodno doskočio na nogu Dahntaya Jonesa. Bryant je nakon susreta upravo Jonesa okrivio za sve, te je bio frustriran činjenicom da nijedan sudac nije vidio kako mu je, po njegovom mišljenj, igrač Atlante postavio nogu.

Nakon ogleda je Bryant optužio Jonesa da je igrao “krajnje opasno”, jer je “stavio nogu ispod mene, dok sam bio u zraku”. Bryant je bez sustezanja rekao da će morati, nažalost, čekati godinu dana za osvetu, dok je vrlo brzo odgovorio Jones u donekle umirujućem tonu.

“Izuzetno poštujem Kobea Bryanta i nema govora da sam ovo napravio namjerno. Žao mi je, stvarno sam tužan jer se ovo dogodilo. Nikada ne bih povrijedio suparničkog igrača i snimka ne laže, a pokazuje da je iskrenuo gležanj u doticaju s parketom. Dosta više”, rekao je Jones.

Latest Posts

NE PROPUSTITE