Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordan: Bryant je meðu Top 10 branièa svih vremena

Nadolazeæe æe NBA sezone Kobe Bryant tražiti svoj šesti naslov prvaka. Izjednaèio bi se braniè Lakersa tim uèinkom s Michaelom Jordanom.

Buduæi da je ovaj dvojac suprotstavljen u debatama mnogih na temu tko je najbolji košarkaš svih vremena oni spremni izabrati Bryanta dobili bi “adut” više. Ipak, vjerojatno najveæi svih vremena nije u to uvjeren. Štoviše, Jordan se nikako ne dozvoljava usporeðivati s Bryantom kojeg ne smatra niti vrijednim Topa 5 najboljih branièa svih vremena, a kamoli vrijednim usporedbe sa sobom.

“Uvijek æe ga se uvrštavati meðu najbolje kada završi karijeru. Na koje mjesto spada meðu takvima ako gledamo poziciju u igri? Prièamo li o branièima, rekao bih da se za njega mora naæi mjesto meðu desetoricom najboljih,” – veli Jordan.

Bryanta te rijeèi nisu uvrijedile.

“Izjava je toèna. Sigurno sam jedan od desetorice najboljih. Uostalom to može znaèiti i da sam drugi, prvi ili peti. Takoðer i da sam meðu tisuæu najboljih. Gledajte, ja znam što on misli o meni. Mnogo je sjajnih branièa igralo ovu igru. Osobno nikada ne bih mogao reæi kome koje mjesto pripada, buduæi da bi to mogla biti omalovažavajuæa izjava spram nekog drugoga. Jednako tako, ne bih sebe samoga mogao rangirati.”

Inaèe, Bryanta ne motivira to da bi se sa šest prstena mogao izjednaèiti s legendom Chicago Bullsa ili postati èetrnaesti igraè s više od pet naslova, veæ na taj naèin postati prvi igraè Lakersa koji je u dresu te momèadi slavio ukupnu pobjedu u šest navrata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE