Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordan Crawford: Bolji sam od Jordana

S prosjekom od 11,7 poena, 2,5 skoka i 2,8 asistencije po utakmici u svojoj debitantskoj sezoni u NBA ligi, košarkaš Washington Wizardsa Jordan Crawford vjeruje da je bolji od od najboljeg – Michaela Jordana.

Crawford (23) je prošle sezone zapoèeo 18 utakmica za Washington i to iskljuèivo zbog ozljede njegovog suigraèa Nicka Younga. Bivša zvijezda sveuèilišta Xavier izabran je kao 27. pick prve runde drafta 2010. godine od strane New Jersey Netsa koji su ga odmah proslijedili Atlanta Hawksima. Nakon Hawksa Jordan Crawford stigao je u Washington gdje je, barem tako vjeruje, velika zvijezda.

“Nisam ovo još nikome rekao, ali ja osjeæam da mogu biti bolji od Michaela Jordana”, rekao je Crawford za Washington Post.

“Kada igram ne želim da ljudi govore da je Michael Jordan najbolji. Želim da govore da sam to ja. To sam ja i to æu postiæi”, uvjeren je u svoje sposobnosti Jordan Crawford èiji mlaði brat Joe igra u Izraelu za Maccabi Rishon.

Novinar koji je oèito bio zateèen izjavom mladog košarkaša nije mogao vjerovati što èuje, te ga je upitao odakle mu toliko hrabrosti da takvo što izjavi. Crawford je i na to imao spreman odgovor.

“Osjeæam da sam bolji od Michaela Jordana. Moja majka æe vam reæi istu stvar”, bile su rijeèi Crawforda.

Mladi 22-godišnji Amerikanac trenutno na svom kontu ima 490 poena i praznu vreæu naslova. Dug je put pred Crawfordom da sustigne 32.292 poena i šest prstena pobjednika NBA lige, te još brojne druge individualne nagrade, koje je ostvario pravi Jordan.

Najveæi uspjeh Jordana Crawforda kojim se jako ponosi datira iz sveuèilišnih dana kada je prilikom jedne utakmice zakucao preko danas planetarno popularnog LeBrona Jamesa. Crawford je nakon toga tvrdio da je Nike zaplijenio snimku kako bi zaštitio interes svog klijenta (Jamesa), ali je ista ipak procurila na Youtube nakon èega je Crawford postao zvijezda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE