Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordan Draženu: “Tko je onaj idiot što vam sjedi na klupi?” Petrović: “To mi je brat!”

Legendarni Aleksandar “Aco” Petrović je u jednom intervjuu Jutarnjem listu ispričao jako zanimljivu zgodu, vezanu uz 1982. godinu, ali opet indirektno vezanu uz mlađeg brata, koji je tada preuzimao ulogu glavnog igrača Šibenke.

– Reprezentacija bivše države pripremala se za Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji, a Zoran Radović iz Crvene zvezde i ja borili smo se za posljednja dva mjesta u momčadi. Na pripremnu utakmicu došla nam je mlada selekcija iz Amerike. U tom sam dvoboju izborio put u Kolumbiju.

Radio sam sve ne bih li išao na Svjetsko prvenstvo. Čuvao sam nekog američkog mladca i uništavao ga provokacijama. Kad mu je pukao film, pustio me je da u napadu radim što hoću. Amere sam nakrcao poenima. Deset godina kasnije – finale s američkim “Dream teamom” na Olimpijadi u Barceloni. Dražen na parketu, ja na klupi pomoćnik Petru Skansiju.

U jednom trenutku do Dražena dolazi Michael Jordan i pita: “Tko je onaj idiot što vam sjedi na klupi!?” Dražen mu je odgovorio: “To mi je brat!” Tada sam shvatio da sam do Kolumbije došao jer sam maltretirao Jordana – pucao je od smijeha Aco, ali i ostatak društva.

Više pročitajte na: https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/biserka-i-jole-petrovic-temperamentno-su-slavili-60-godisnjicu-braka-a-drazenova-majka-otkrila-je-i-sinovu-ljubavnu-pricu-s-doris-dragovic/9122252/

Latest Posts

NE PROPUSTITE