Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordan i Kukoè ponovno pobjeðuju zajedno

Kao u najboljim danima Chicago Bullsa, Michael Jordan i Toni Kukoè prošli su vikdend ponovno bili nedodirljivi za svu konkurenciju. Ovaj put, meðutim, na golf-terenima.

Na ekskluzivnim terenima u Las Vegasu igrao se jubilarni deseti Michael Jordan Celebrity Invitational, humanitarni turnir na kojem jedan od najboljih košarkaša svih vremena okuplja poznate osobe iz svih društvenih sfera. Poznati rekreativni golferi podijelili su se u parove, a jedan od njih su èinili i Jordan i naš Kukoè, dvojac koji je tijekom zajednièkih dana u Bullsima osvojio tri NBA naslova.

Par velikih košarkaša na koncu je slavio pobjedu ispred hokejaške legende Waynea Gretzkog i Drewa Breesa (amerièki nogomet). Treæe je mjesto pripalo još jednom velikanu hokeja na ledu Mariju Lemieuxu i bejzbolašu Mikeu Piazzi.

Jordan je nakon turnira na duhovit naèin usporedio košarku i golf.

“U jednom sam bio dobar, a u drugom nisam. No, moja strast prema golfu je jednaka strasti prema košarci.”

Jordan i Kukoè su za pobjedu osvojili po 20.000 dolara koje æe donirati humanitarnim udrugama prema vlastitome izboru. Jordan se odluèio za Cats Care, udrugu o kojoj brinu Charlotte Bobcatsi, a Kukoè za James R. Jordan Foundation, udrugu koja nosi ime prema ocu velikog košarkaša.

Latest Posts

NE PROPUSTITE