Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordan odradio puni trening sa svojim Bobcatsima

Na najbolji su moguæi naèin košarkaši Charlotte Bobcatsa nadoknadili manjak igraèa za trening u èetvrtak. U dres se skinuo vlasnik kluba, Michael Jordan.

Prema izvještajima koji stižu, Jordan je odradio puni trening s momèadi. Pokazao je i nekolicinu poteza kojima je plijenio u bogatoj karijeri ovjenèanoj sa šest prstena NBA prvaka.

“On je Mike. Nalupao nas je po stražnjicama, još uvijek može. Nije više onako brz, ali pogoditi zna. Skok-šut je ono što vas posljednje napušta, a on ga još uvijek ima” kazao je Gerald Wallace, krilni igraè momèadi.

Jordan, koji æe sljedeæega tjedna napuniti 48 godina, u posljednje vrijeme uèestalo se može vidjeti na pucaèkim treninzima.

“Drago mi je što je s nama, uèi igraèe kako saèuvati loptu i kako igrati jaku obranu. To je dobra stvar. Takoðer, kada je s nama i igraèi se više trude, ponos im ne dozvoljava da ih nadigra” veli Paul Silas, koji vrši dužnost trenera momèadi.

Bobcatsi trenutaèno pregovaraju s nekoliko klubova o moguæoj promijeni igraèa kojom bi unaprijedili svoj roster. Neki Jordanove jaèe treninge povezuju s njegovim moguæim novim povratkom u ligu.

“Još uvijek ima nevjerojatan šut i može se dobro kretati. Ipak, godine mu brane da to èini dulje vrijeme. Kraæe bi svakako mogao” osmjehnuo se Silas.

Latest Posts

NE PROPUSTITE