Tuesday, August 9, 2022

ZADNJE OBJAVE

Jordan: Pobijedio bih LeBrona, ali ne i Bryanta

Prema većini pratitelja NBA lige najbolji NBA košarkaš svih vremena, Michael Jordan, danas je dao zanimljiv intervju povodom izlaska video igre NBA 2K14 u kojem je izjavio kako bi pobijedio LeBrona Jamesa u igri jedan na jedan dok je bio na vrhuncu forme, ali da ne bi mogao Kobeja Bryanta.

- Advertisement -

Jordan je nabrojao brojna imena s kojima bi volio, da je imao priliku, igrati jedan na jedan dok su obojica igrača u najboljoj formi. Spomenuo je Jerryja Westa, Elgina Baylora, Juliusa Ervinga, Carmela Anthonyja, Dwyanea Wadea te Bryanta i Jamesa. Najviše zanimanja privukla je njegova sljedeća izjava:

“Mislim da ne nitko od njih ne bi mogao pobijediti. Možda tek Kobe Bryant, koji je ukrao sve moje poteze.”

Dugo vremena se provlači usporedba Jordana i Bryanta te Jordana i Jamesa te tko bi od njih pobijedio u međusobnim duelima da su svi igrali u isto vrijeme. O tome možemo samo nagađati i prepirati se, a stvarne usporedbe teško je raditi jer se u Jordanovo vrijeme igrala drugačija košarka nego danas.

- Advertisement -

“U moje vrijeme kada si išao na ulaz pod koš znao si da ćeš dobiti brojne udarce. Morao si platiti cijenu ako si igrao na taj način”, izjavio je Jordan, osvajač 6 prstenova prvaka s Chicago Bullsima te nadodao: “To je bio dio igre. Ja nikada nisam imao strah od toga. Takve stvari današnji igrači ne razumiju i nemaju pojma što smo mi morali proći i kako smo morali igrati.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE