Thursday, May 2, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordan ne bi zvao Magica ili Birda (video)

Michael Jordan je vodio Bullse do 6 naslova prvaka, i iako je Scottie Pippen igrao sa njim, nikad nije bilo dvojbeno da su Bullsi Jordanova momèad.  Nakon što æe LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh zaigrati zajedno, pitanje je kako na to gleda jedan od najveæih u povijesti?

“Ne bih nikad pozvao Larryja i Magica i rekao im: Hej, idemo se naæi i igrati zajedno u jednoj momèadi,”
izjavio je Jordan nakon golf turnira u Nevadi. “Ali, danas su stvari ipak drugaèije. Ne mogu reæi da je to loše, današnji klinci imaju tu moguænost, ali ja sam uvijek pokušavao pobijediti svoje protivnike.”

James, koji je prvih sedam sezona igrao u Cavaliersima, je bio slobodan igraè u jednoj od najzanimljivijih klasa slobodnih igraèa koja je ukljuèivala njega, Wadea, Stoudemirea, Bosha, Boozera, i on se odluèio za dolazak u Miami. Prije toga razgovarao je sa momèadima Bullsa, Clippersa, Knicksa, Netsa, a svoju odluku je donio u tv emisiji koja je trajala jedan sat.

Charles Barkley koji radi za TNT je rekao da je ta odluka vjerojatno oznaèila njegovu karijeru. “On nikad neæe biti Jordan, ova odluka ga je izbacila iz takvih rasprava iako osvoji sve što može. Bilo bi znaèajno da je ostao u Clevelandu i sa njima osvojio nešto, ovako je jasno da je on u momèadi koju vodi Dwyane Wade.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE