Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordanovo ljubavno pismo procurilo u javnost!

Najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan je inaèe poznat kao hladnokrvni košarkaš koji svoje emocije drži u sebi. Ali, to oèito uvijek nije bilo tako. Naime, u èetvrtak je u javnost dospjelo originalno ljubavno pismo iz 1980. godine, koje je Michael napisao djevojci pod imenom Laquette. Ovo je pismo, mada prodano na aukciji u 2004. za 5 tisuæa dolara, sa originalnim rukopisom koje možete vidjeti ovdje, šira javnost saznala za njega tek juèer.

Mi vam donosimo prijevod ovog pisma u kojem Jordan Laquette obasipa komplimentima i isprièava se što nije mogao doæi na njezinu utakmicu (vjerojatno je Laquette takoðer bila sportašica). Pismo je potpisano od strane Michaela Jeffreyja Jordana, 17-godišnjaka koji æe kasnije harati NBA terenima i postati najveæi.

Moja najdraža Laquette,

Kako ste ti i tvoja obitelj? Dobro, nadam se. Ja sam na satu kemije, i pišem ti ovo pismo da ti kažem koliko mi znaèiš. Odluèio sam ti pisati jer mislim da sam te rastužio prošle noæi. Želim ti se isprièati, i nadam se da æeš uvažiti moju ispriku.

Bio sam jako sretan kada si mi dala novèiæ za sreæu. Želim ti zahvaliti što si mi dopustila da nosim tvoj godišnjak. Pokazao sam ga svima u školi. Svatko misli da si ti jako lijepa mlada dama i ja sam se složio jer je to istina. Nemoj se umisliti zbog toga. (smijeh) Žao mi je što moram reæi da ne mogu doæi na utakmicu na moj roðendan jer otac vodi cijelu košarkašku ekipu na ruèak. Molim te nemoj se ljutiti jer æu pokušati doæi oko Valentinova, a ti razmisli što možemo raditi kada budemo zajedno.

Samo želim da znaš da se moji osjeæaji prema tebi nisu još promijenili.(šala) Napokon sam se naviknuo da izlazim sa djevojkom koja je dosta niža od mene. Evo, i potrošio sam svoje vrijeme mudro, pišuæi tebi. Nadam se da æeš mi pisati nazad uskoro. Moram iæi, sat samo što nije završio. Vidimo se uskoro, nadam se!

S ljubavlju,

Michael J. Jordan

Latest Posts

NE PROPUSTITE